Over ons

Mijn naam is, Melissa Ligtvoet. Als jong meisje wist ik al dat ik het kappersvak in zou willen en geniet daar nog iedere dag van. Wat is er nou leuker om mensen blij de stoel uit te zien gaan, als de klant zegt; dit is precies wat ik bedoelde dan ben ik tevreden. Na bij een paar werkgevers te hebben gewerkt en daar een dosis ervaring op te hebben gedaan ben ik in 2009 zelfstandig begonnen. Ik heb 11 jaar mede een kapsalon gerund in Moerdijk en in 2021 deze mooie zaak in het hartje van Zevenbergen overgenomen. Samen met mijn collega´s Fiona, Maxime, Lisa, Aiwaz en Simone hopen wij u te mogen te begroeten bij ons in de salon. Kwaliteit en aandacht voor de klant staat bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij ons in de salon.

Het team van Intense Hair

“Wij zijn echte haarliefhebbers”

Intense Hair bestaat uit een zestal enthousiaste hairstylisten; Melissa Ligtvoet, Fiona Raams, Maxime Makatita, Lisa Kanters, Aiwaz al Tamar en Simone Withagen. Wij hebben passie voor ons vak, aandacht voor onze klanten en hebben maar één doel: klanten met mooie kapsels de kapsalon laten verlaten!
Onze medewerkers zijn professionele en vakbekwame kappers die up-to-date blijven door continue te trainen en het volgen van cursussen.